Gebruikers voorwaarden

Definitions

Persoonlijk wordt gedefinieerd als: producten gebruiken die ik van mijn websites heb gedownload/gekocht voor uw eigen persoonlijk gebruik. Dit betekent dat de artikelen niet worden verkocht of gedeeld.

Commercieel gebruik  wordt gedefinieerd als: het gebruik van producten die van mijn websites zijn gedownload / gekocht, stelt u in staat om producten voor persoonlijk en commercieel gebruik te maken.

Acceptabel gebruik:

  • Projecten voor commercieel gebruik die aan klanten worden verkocht.
  • Fysieke producten / kunstwerken maken en ze verkopen op markten en / of online.
  • Producten gebruiken die zijn gedownload / gekocht in een van uw favoriete software, zoals Cricut Design Space, Silhouette Studio en Adobe Illustrator om een ​​’eindproduct’ te koop te maken.

On acceptabel gebruik:

  • Verspreiden van bestanden die ik op welke manier dan ook heb gedownload / gekocht, waaronder: verkopen, gratis weggeven of als onderdeel van een pakket met producten.
  • Meer dan één gebruiker toestaan ​​om items te gebruiken die ik heb gedownload / gekocht om projecten voor persoonlijk of commercieel gebruik te maken.
  • Een digitaal product maken om te verkopen / distribueren dat alleen bestaat uit een ontwerp dat sterk lijkt op het ontwerpelement dat je hebt gedownload / gekocht
  • Digitaliseren van ontwerp om te verkopen als borduurbestand is NIET toegestaan.


Verkoop of deel geen artikelen in onze digitale ontwerpbestanden als uw eigendom.
Het auteursrecht is altijd van mij om te bewaren.

Wiccatdesigns verleent GEEN toelating om dit ontwerp in massa te produceren door een productiefaciliteit, nationaal of internationaal.

U begrijpt en gaat akkoord bij het maken van deze aankoop,
dat dit ontwerp alleen voor jou is en je dit ontwerp-bestand NIET zult delen of verkopen in het geheel of een deel daarvan.