Definitions

Persoonlijk wordt gedefinieerd als: producten gebruiken die van mijn websites zijn gedownload/gekocht voor uw eigen persoonlijk gebruik. Dit betekent dat de artikelen niet worden verkocht of gedeeld.

Commercieel gebruik  wordt gedefinieerd als: het gebruik van producten die van mijn websites zijn gedownload / gekocht, stelt u in staat om producten voor persoonlijk en commercieel gebruik te maken.

Acceptabel gebruik:

 • Projecten voor commercieel gebruik die aan klanten worden verkocht.
 • Fysieke producten / kunstwerken maken en ze verkopen op markten en / of online.
 • Producten gebruiken die zijn gedownload / gekocht in een van uw favoriete software, zoals Cricut Design Space, Silhouette Studio en Adobe Illustrator om een ​​’eindproduct’ te koop te maken.

On acceptabel gebruik:

 • Verspreiden van bestanden die ik op welke manier dan ook heb gedownload / gekocht, waaronder: verkopen, gratis weggeven of als onderdeel van een pakket met producten.
 • Meer dan één gebruiker toestaan ​​om items te gebruiken die ik heb gedownload / gekocht om projecten voor persoonlijk of commercieel gebruik te maken.
 • Een digitaal product maken om te verkopen / distribueren dat alleen bestaat uit een ontwerp dat sterk lijkt op het ontwerpelement dat je hebt gedownload / gekocht
 • Digitaliseren van ontwerp om te verkopen als borduurbestand is NIET toegestaan.

 • Verkoop of deel geen artikelen van onze digitale ontwerpbestanden als uw eigendom.
 • Het auteursrecht is altijd van mij om te bewaren.
 • Wiccatdesigns verleent GEEN toelating om dit ontwerp in massa te produceren door een productiefaciliteit, nationaal of internationaal.
 • U begrijpt en gaat akkoord bij het maken van deze aankoop,
 • dat dit ontwerp alleen voor jou is en je dit ontwerp-bestand NIET zult delen of verkopen in het geheel of een deel daarvan.

REGELS VOOR MIJN ONTWERPEN clipart/ illustraties/sublimaties

– Door mijn bestanden te kopen, stemt u ermee in dit bestand / ontwerp niet te delen (of een deel van dit ontwerp), inclusief delen op een facebook-site, of binnen elk ander digitaal bestand dat u met dit bestand (of een deel hiervan) maakt bestand / ontwerp) of doorverkoop dit bestand (inclusief maar niet beperkt tot de verkoop van dit bestand) als een gesneden sjabloon of vooraf gemaakte transfers).

U bent van harte welkom om dit ontwerp te gebruiken op persoonlijke artikelen of artikelen die in kleine hoeveelheden (minder dan 100 stuks) te koop zijn. Geen massa-productie toegestaan. U MAG dit bestand NIET uploaden naar elke print op demand-sites zoals maar niet beperkt tot Redbubble, Cafe Press, Zazzle, Amazon Merch, PRINTFUL, SpreadShirt, Printify etc.

******* ALLE ARTIKELEN MOETEN DOOR U WORDEN GEMAAKT. GEEN AFDRUK VAN DE DERDE PARTIJ. ******

– Respecteer mijn creativiteit en reproduceer of kopieer mijn ontwerpen niet.

Al mijn ontwerpen in mijn winkel zijn auteursrechtelijk beschermd en blijven eigendom van “Wiccatdesigns”.

Ze kunnen worden gebruikt voor persoonlijke items, maar de ontwerpen kunnen op geen enkele manier worden verkocht, gedeeld of verhandeld of gewijzigd.

Nee, u mag in geen geval een ontwerp omzetten in een borduurwerk of een ander snijbestand.

Nee, u kunt onder geen beding een ontwerp of een deel van een ontwerp gebruiken om een ​​nieuw ontwerp te maken dat u wilt verkopen. U kunt ontwerpen samenvoegen, naaien en het voltooide artikel verkopen.

– U MAG NOOIT MIJN ONTWERPEN VERKOPEN, DELEN, WEGGEVEN OF HANDELEN.

Je mag niet:

Deze ontwerpen delen, uitlenen, verhandelen, doorverkopen of verspreiden.

Upload deze producten voor elk doel naar elke website voor het delen van bestanden.

Wijzig of wijzig deze producten en claim ze als uw eigen ontwerpen.

Maak producten voor massaproductie of groot commercieel gebruik.

Maak kopieën van deze producten anders dan voor persoonlijke back-up of archiveringsdoeleinden.

COPYRIGHTBELEID:

Al mijn afbeeldingen zijn origineel kunstwerk en je mag mijn materiaal op geen enkele manier reproduceren, dupliceren of verspreiden anders dan wat uitdrukkelijk is toegestaan.