Mijn nieuwe aanwinst voor het pellen!!!!

> Home > Blog Nederlands > Mijn nieuwe aanwinst voor het pellen!!!!

Misschien ken je dit al misschien ook niet. Ik heb het een paar keer  voorbij zien komen op het internet maar verder weinig mee gedaan.

Van de week was ik lekker aan het shoppen en liep er toevallig tegen aan.  Ik had even naar de prijs gekeken en deze was 2 euro nou dan is het de moeite waard  om te proberen. En werkt het niet dan heb ik een leuke nagellak houder. Ja je leest het goed. Dit is een siliconen nagellak houder die je om je vinger kan doen als een ring. En het werkt voor mij Perfect

 Deze siliconen houder doe je dus om als een ring en hierdoor hou je dus je beide handen vrij wanneer je je vinyl of flex gaat pellen. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar wanneer ik mijn ontwerpen aan het pellen ben dan vind ik mijn vinyl stukjes overal tot in mijn haar. Aan mijn mouwen, handen je kan het zo gek niet bedenken.

Nu heb ik dat dus niet meer want ik kan mijn kleine stukjes vinyl en flex gewoon in deze houder stoppen en het blijft netjes op 1 plek.

Ik heb een heel kort filmpje gemaakt hoe je het gebruikt. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben ik vind het in ieder geval een geweldige uitvinding als is het hier niet voor uitgevonden.

5 Comments

Geef een reactie

Abboneer je op onze nieuwsbrief abonneren

X