Tekst bord maken met inkscape

> Home > Blog Nederlands > Tekst bord maken met inkscape

Ik kreeg een verzoekje om uit te leggen hoe je meerdere fonts in 1 ontwerp kan gebruiken. Omdat ik graag wil dat mensen het snappen ben ik niet erg kort van stof. En een heel verhaal typen werkt voor een aantal mensen maar de meeste zien toch graag hoe iets werkt.

Dus heb ik een filmpje gemaakt hoe je in Inkscape een leuk tekst bord met verschillende fonts kan maken.

In dit filmpje laat ik niet alleen zien hoe verschillende fonts kan gebruiken maar ook hoe je tekst met 1 klik verticaal kan zetten of zelfs onder elkaar. Wanneer je meerdere tekst regels maakt is uitlijnen naar 1 kant ook altijd wel prettig ook dit laat ik zien in het filmpje.

En voor de gene die misschien allang weten hoe je verschillende fonts kan gebruiken in inkscape maar dit niet doen omdat ze altijd fout meldingen krijgen wanneer het svg bestand in Canvas wordt geladen heb ik de gouden Tip. Want voordat je een svg bestand opslaat in inkscape die text bevat moet je namelijk nog 1 handeling doen. Ook dit laat ik zien in mijn filmpje.

En wil je ook die bundel voor 5 dollar ipv 66 dolar? klik dan hier 

Veel kijk plezier en laat je creaties zien !!!!!!

Geef een reactie

Abboneer je op onze nieuwsbrief abonneren

X